Αγροτικοί βοηθοί

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 1/8/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας σας παρακαλώ μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε σε μια απορία μου ? Όταν αγόραζα αγροτικούς βοηθούς για έναν μήνα με την ολοκλήρωση της αγοράς η εταιρία μου έδινε κατιτίς ως δώρο... το πρωί που αγόρασα και πάλι αγροτικούς βοηθούς δεν πήρα χαμπάρι που λένε εάν πήρα το κατιτίς μου μήπως μπορείτε να το δείτε? Το id μου είναι 27708204. Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό σας μεσημέρι.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Όταν αγοράσεις οποιοδήποτε προσφορά, τότε παίρνεις μόνο τα αντικείμενα της προσφοράς. Δεν υπάρχει κατιτις.

Προφανως εννοείς τα δώρα που λαμβάνεις από το μπόνους αγορών (θα το βρεις στο κτήριο της τράπεζας) τα οποία και λαμβάνεις βάση των συνολικών χρημάτων που έχεις ξοδέψει στο παιχνίδι.

upload_2022-8-1_14-29-32.png

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καταρχήν συγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω κατά δεύτερον σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Καλό σας βράδυ και καλό υπόλοιπο.

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.