Αγροτικοί βοηθοί

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την NICK070904, 11/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NICK070904

NICK070904 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα,

Ολοκλήρωσα δύο εργασίες και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα οι Αγροτικοί Βοηθοί, γιατί αυτή ήταν η ανταμοιβή. Θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να τους απενεργοποιήσω και να κρατήσω τα κουπόνια τους για να τα χρησιμοποιήσω όταν εγώ τους χρειαστώ.

Ευχαριστώ

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Αρχικα θα ηθελα να σε ενημερώσω ότι δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία. Αποτελεουν σπαμ και τιμωρουνται.

Αν η ανταμοιβή των αποστολών ήταν ωρες αγροτικών βοηθών,αυτοί ενεργοποιούνται αυτόματα και δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης.

Αν η ανταμοιβή είναι κουπόνια αγροτικών βοηθών,αυτά ενεργοποιούνται μονο με την επιλογή του παίκτη απο το βελάκι δεξιά των αγροτικών βοηθών με την επιλογη τους.

3. NICK070904

NICK070904 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Διαφορετικά θα πρέπει να ελέγχουμε πότε θα ολοκληρώσουμε μια εργασία, πράγμα καθόλου βολικό. Παρακαλώ να το σκεφτείτε.

Ευχαριστώ

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Ναι όντως στην πρώτη περίπτωση πρέπει να εχετε ένα πλάνο για το ποτε θα ολοκληρώσετε την αποστολή ανάλογα με το πότε θα θεωρησετε απαραιτητους τους βοηθούς.

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.