Αγροτικές εργασίες. (Δρώμενο)

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 13/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Γεια σας!!
    Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που μας παρουσιάζουν τέτοιου είδους σχεδιασμούς δρώμενων, την βοήθειά σας παρακαλώ, διότι έχω μπερδευτεί αρκετά.
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, έχει να κάνει με το πως θα παραδώσω τα απαιτούμενα υλικά, στα αντίστοιχα βήματα των εργασιών του κάθε ζώου, ώστε να πάρω τα διακοσμητικά, τις αναβαθμίσεις τους και τα λοιπά έπαθλα από αυτά.
    Ευχαριστώ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Θα πρέπει να κάνεις κλικ πάνω στο ζώό που θες να εκπαιδεύσεις και το σύρεις στην ικανότητα που θες να εκπαιδευτεί.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλημέρα. Τελικά, είναι τόσο μυστήριος ο σχεδιασμός του δρώμενου, που δυσκολεύεσαι να διατυπώσεις σωστά ακόμα και ένα ερώτημα, ώστε να γίνει άμεσα κατανοητό από τον παραλήπτη του.
    Δυστυχώς, το ερώτημα μου δεν το κατάλαβες. Ίσως να μην στο έδωσα σωστά εγώ και για τον λόγο που αναφέρω παραπάνω. Πάντως, πουθενά δεν ρωτάω για το πως θα κάνω την εκπαίδευση ενός ζώου.
    Αυτό που ρωτάω είναι, (και εκεί είναι που έχω μπερδευτεί), το τι πρέπει να κάνω, ώστε να πάρω τα διακοσμητικά και τα διάφορα έπαθλα από τα ζωάκια. Όχι τα έπαθλα από το "ξύπνα"... Τα έπαθλα που αναφέρονται στα πινακάκια του κάθε ζώου στις ΣΕ. Διακοσμητικά, αναβαθμίσεις, φασολιά, κλπ...
    Μήπως έγινα λίγο πιο κατανοητός τώρα?

Τελευταία επεξεργασία: 14/3/19
  4. -*thumbelina*-

Κάθε ζωάκι έχει 4 επίπεδα με εργασίες.
    Screenshot (13).png
    Όταν ολοκληρώσεις και τα 4 επίπεδα, θα έχεις λάβει το αντίστοιχο διακοσμητικό με τις αναβαθμίσεις του.

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Μπράβο σου!! Εκεί ακριβώς είχα σκαλώσει. Να σαι καλά, σ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!
    Καλή συνέχεια. Το θέμα μπορείς να το κλείσεις.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.