Αγριο λιβαδι και γειτονες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την saloufita.85, 7/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. saloufita.85

    saloufita.85 Αρχάριος στο φόρουμ

    Εχω μπερδευτει με το αγριο λιβαδι..Βλεπω οτι μου ζηταει 12 γειτονες για να καθαρισει,αυτο σημαινει οτι οταν θα εχω 12 γειτονες θα καθαρισει αυτοματα η θα πρεπει να τους ζητησω καποια βοηθεια???ρωταω γιατι εχω ηδη 12 γειτονες αλλα δεν...Επισης στο κυκλακι που ειναι αλλωτε κοκκινο κι αλλωτε πρασινο καποιοι εχοθν ενα αστερακι και καποιοι αλλοι οχι..τι σημαινει αυτο??
     
  2. *Kirki*

    *Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

    Καλησπέρα.

    Όταν έχεις 12 γείτονες, δηλαδή 12 συμπαίκτες σου που έχουν αποδεχθεί το αίτημα γειτονίας τότε θα ανοίξει αυτόματα το άγριο λιβάδι.
    Για να είναι γείτονες σου οι 12 που βλέπεις στην δεξιά σου μπάρα θα πρέπει τα άβατάρ τους να μην είναι θαμπά. Εάν τα βλέπεις θαμπά σημαίνει ότι δεν είναι γείτονές σου.

    Το κυκλάκι που βλέπεις άλλοτε κόκκινο και άλλοτε πράσινο, δηλώνει πότε ο συμπαίκτης σου είναι μέσα στο παιχνίδι (πράσινο ) και πότε όχι ( κόκκινο ) .

    Τέλος το αστεράκι που βλέπεις κάποιες φορές δηλώνει ότι ο συμπαίκτης σου ανέβηκε επίπεδο και συ παίρνεις μπόνους πε εμπειρίας απ την άνοδο του αυτή. Για να πάρεις το μπόνους σου αρκεί να πατήσεις πάνω στον παίκτη με το αστεράκι και στον πίνακα που θα σου εμφανιστεί το τελευταίο εικονίδιο.
     
  3. saloufita.85

    saloufita.85 Αρχάριος στο φόρουμ

    Ευχαριστω πολυ!!
     
  4. *Kirki*

    *Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

    Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.
     
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.