Αγριο λιβαδι δεν βγαζει επιλογη για ξεκλειδωμα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την mailai, 12/12/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mailai

mailai Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα, εχω 12 φιλους αλλα στο αγριο λιβαδι πως ξεκλειδωνω τις περιοχες που ειναι κλειδωμενες. Παλια παταγα πανω σε αυτες τις περιοχες το ποντικι και μου εβγαζε το μυνημα να καλεσω φιλους, τωρα παταω και δεν κανει τιποτα. Εχω ηδη 12 φιλους. Ευχαριστω.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Μπορείς να μας δώσεις το id σου;
    Θα το βρεις στο κάτω μέρος στη φάρμα σου στο ξύλινο πλαίσιο

3. mailai

Καλησπερα, εκανα ρεσετ και τωρα ειναι ανοιγμενες οι περιοχες, οχι ολες γιατι εχασα καποιους φιλους μαλλον.

Προσθεσα κι αλλους φιλους αλλα εχω το ιδιο προβλημα. Πρεπει αυτοι που προσθεσα να κανουν κατι; Να συνδεθουν μηπως; Να τους κανω καποιου ειδους προσκληση; Εκανα και ρεσετ αλλα δεν ανοιγουν ολες οι περιοχες αν κι εχω στη λιστα 17 φιλους. Δεν ξερω. Το id μου ειναι: 55513093

συγχώνευση απο διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 13/12/18
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Απο τους 17 φίλους που βλέπεις στη μπάρα με τους γείτονες μόνο οι 7 έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση σου. Θα πρέπει να περιμένεις και οι υπόλοιποι να δεχτούν την πρόσκληση σου ή μπορείς να στείλεις πρόσκληση σε άλλους παίκτες.

5. mailai

Το ειχα υποψιαστει οτι κατι τετοιο συμβαινει. Αυτο εγω πως μπορω να το καταλαβω; Δηλαδη ποιοι εχουν αποδεχτει την προσκληση και ποιοι οχι; Ευχαριστω.

6. -*thumbelina*-

Θα δεις στην δεξια μπάρα των γειτόνων, οτι το αβατάρ τους είναι θολό όσοι δεν έχουν δεχτεί την πρόσκληση.

7. mailai

Ευχαριστω πολυ. Να κλεισει το θεμα.

8. -*thumbelina*-

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.