Αγριο λιβάδι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Agro, 17/11/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Agro

Agro Αρχάριος στο φόρουμ

Γεια σας έχω μια απορία στο Άγριο Λιβάδι ζητάει 12 γείτονες ενώ εγώ έχω 14 γείτονες γιατί δεν έχει άνοιξη όλο το Λιβάδι μόνο το μισό πότε θα άνοιξη όλο.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Για να ανοίξει πλήρως το άγριο λιβάδι, θα πρέπει να έχεις 12 γείτονες που να σε έχουν αποδεχτεί.
    Όχι απλά να έχεις στείλει εσύ πρόσκληση. Αυτό δεν αρκεί.
    Όταν σε αποδέχονται βλέπεις τα αβατάρ τους στην δεξιά μπάρα των γειτόνων καθαρά και όχι θαμπά.

Θα σε παρακαλέσω επίσης να μην στέλνεις αίτημα για γείτονες στους συντονιστές καθώς δεν επιτρέπεται να σε δεχθούν.

Τέλος να σε ενημερώσω ότι πρέπει να βάζεις τίτλους στα θέματα που ανοίγεις. Με αυτό τον τρόπο βοηθάς και τους συμπαίκτες σου όταν έχουν μια ίδια απορία να μπορούν να βρουν έτοιμη απάντηση με τη διαδικασία της αναζήτησης.

3. Agro

Agro Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα

οκ συγνώμη δεν το ήξερα για το αίτημα για τούς συντονιστές και για το τίτλο ότι πρέπει να το συμπληρώνω σας ευχαριστώ που μου απαντησαται μπορούμε να το κλείσουμε το θέμα.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.