Αγριο Λιβαδι και Ταχυδρομειο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maria.s, 9/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. maria.s

maria.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας,
    προσφατα ξεκλειδωθηκε το αγριο λιβαδι μου και ετσι προσπαθησα να συμπληρωσω 12 γειτονες ωστε να μπορεσω να το χρησιμοποιησω. Αφου τους συμπληρωσα ομως εχουν περασει 2 μερες και το λιβαδι μου εχει ακομα αγκαθια. Δεν ειμαι σιγουρη τι πρεπει να κανω.
    Επισης, προσπαθησα να στειλω μηνυμα στη δασκαλα μου στο φροντηστηριο και αφου δεν πηρα απαντηση αποφασισα να κοιταξω το ταχυδρομειο μου. Εστειλα λοιπον μηνυμα στον εαυτο μου απο τη φαρμα μιας φιλης μου και ανακαλυψα πως για καποιο λογο δεν μου ερχονται μηνυματα! Τι μπορω να κανω?

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Για τα μηνύματα μπορείς σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη ?
    Θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο στη φάρμα σου .

Όσο τώρα αφορά το άγριο λιβάδι το πιθανότερο να μην σε έχουν δεχτεί για γείτονα ακόμα οι συμπαίκτες σου ή να βλέπεις τους συμμαθητές σου !
    Θα πρέπει να κάνεις νέους γείτονες .
    Επίσης θα πρέπει να έχεις 12 γείτονες χωρίς εσένα .

3. maria.s

maria.s Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εχω 12 γειτονες χωρις εμενα και με εχουν δεχτει ολοι.
    Οσο για τα μηνυματα θα επικοινωνησω μαζι τους ευχαριστω :)

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Θα πρέπει να ελέγξεις αν είναι οι συμμαθητές σου από το φροντιστήριο και αν είναι ο απαιτούμενος αριθμός.

Καθώς επίσης απαγορεύεται αυστηρά το να μπαίνεις σε ξένη φάρμα .
    Απαγορεύεται από τους Γ.Ο.Χ για τους οποίους θα έπρεπε να είχες διαβάσει
    και μπορεί να επιφέρει μέχρι και κλείσιμο του λογαριασμού σου !

Το θέμα κλείνει.