Αγορα με σκοτεινούς κρυστάλλους

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 1/11/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σόρρυ που σας ξανά ενοχλώ αλλά ήθελα να σας ρωτήσω ότι έχω 12 σκοτεινούς κρυστάλλους και θέλω να αγοράσω το διακοσμητικό ίνκγριτ η πλανεύτρα και δεν μου βγάζει την λεξούλα και να με λέει ξεκλείδωμα , χρήση η κάτι άλλο.. τι κάνω λάθος ?? και δεν μου ανοίγει κάτι ????

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις το ID σου που θα το βρεις στο κάτω μέρος της φάρμας σου στο ξύλινο πλαίσιο;;

3. stelios.kavala

ID: 27708204

4. iocaste1

Δυστυχώς δεν έχεις πάρει από το προηγούμενο δρώμενο τις μάρκες γλύκισμα ΄που θα άνοιγες τα δίπλα κουτάκια για να μπορείς να ανοίξεις και το διακοσμητικό.

5. stelios.kavala

Ααα μάλιστα χίλια ευχαριστώ για την απάντησή να έχεις μια όμορφη Κυριακή iocaste1. Καλό μεσημέρι και καλό υπόλοιπο.

6. iocaste1

Παρακαλώ,καλή συνέχεια για σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.