Αγορά φιορινιών με sms

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την βελιος, 11/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. βελιος

βελιος Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα προσπαθώ να αγοράσω φιορίνια με sms αλλά αυτό είναι αδύνατον.Το μήνυμα στέλνεται αλλά στην αναφορά παράδοσης μου λέει αποτυχία.Εχω επικοινωνήσει με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και από μέρους τους δεν υπάρχει πρόβλημα

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για πρόβλημα πληρωμής με sms
    Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχεις?
    Έχεις ελέγξει αν έχεις μονάδες?

3. βελιος

wind και δεν υπάρχει πρόβλημα από μέρους τους και μονάδες έχω

4. .*Hazel*.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι με τα sms ,έχουμε όμως αρκετές αναφορές με προβλήματα από συνδρομητές wind
    Δοκίμασε αν θέλεις λίγο αργότερα

Έχεις περισσότερα από 3 ευρώ στην κάρτα σου?

5. βελιος

θα δοκιμάσω ευχαριστώ.

6. .*Hazel*.

παρακαλώ
    Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό να μας ενημερώσεις αν λύθηκε το πρόβλημα

7. βελιος

Καλησπέρα, παλι αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αγορα φιορινιών. Επικοινωνησα με την Wind και μου ειπαν ότι η χρεωση κάθε μηνυνατος στο 14584 κοστιζει 3 ευρω. Τους ειπα ότι κάθε μηνυμα που στελνω στοιχιζει 1,48 αλλα και παλι επεμεναν με αποτέλεσμα να χρεωθώ 6 ευρω για δυο μηνυματα. Τελικα μπορειτε να μου πειτε τι από τα δυο ισχυει;

8. .*Hazel*.

Καλησπέρα
    Μπορείς σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη
    Την υποστήριξη θα τη βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου

9. βελιος

Και την προηγουμενη φορα ειχα επικοινωνησει με την υποστηριξη και μου ειπαν ότι δεν μπορουν να βρουν καποιο μηνυμα με τα στοιχεια μου πραγμα πολύ λογικα από την στιγμη που το sms δεν φευγει. Η εταιρεια μου το ενα μηνυμα στο 14584 για την αγορα 55 φιορινιών το χρεωνει 3 ευρω ενώ εσεις λετε ότι στοιχιζει 1,48. Αυτό που προσπαθω να καταλαβω είναι ποιο από τα δυο ισχυει, το ένα sms για αγορα 55 φιορινιών κοστιζει 1,48 ή 3 ευρω;

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η χρέωση SMS είναι 1.48 ευρώ
    Δεν γνωρίζω γιατι η συγκεκριμένη εταιρεία κινητής χρεώνει περισσότερο αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη στην κατηγορία "Γενικά προβλήματα" και θα σου ζητηθούν κάποια στοιχειά αγοράς ωστε να ελεγχθεί το αίτημα σου.
    Εμείς από το Forum, δυστυχώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

11. βελιος

Στην υποστηριξη εχουν μια τυποποιημενη φορμα και δεν μπορω να αναπτύξω πλήρως το θεμα. Τελος παντων ευχαριστω πολύ για την προσπαθεια. Απλα δεν θα ξαναβαλω φιορίνια.

12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπα να επικοινωνήσεις, δεν υπάρχει καμία φόρμα παρά ένα πεδίο για την περιγραφή του προβλήματος σου.
    Επίσης οπως σου είπα το πρόβλημα είναι απο την συγκεκριμένη εταιρεία και όχι από εμάς.

13. βελιος

Οκ σε ευχαριστω πολύ επικοινωνησα με την υποστηριξη και με την εταιρεια. Ενημερωτικα να σας πω μονο ότι από την wind μου ειπαν ότι υπαρχουν 2 γραμμες στον αριθμο 14584 η μια χρεωνει 3 ευρω και η άλλη 1,48 και εμενα με χρεωσαν 3 ευρω εκει προφανως εγινε το λαθος. Ευχαριστω πολύ για την βοηθεια μπορειτε να κλεισετε το θεμα. Καλο σας βραδυ.

14. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα έχει προωθηθεί στην υποστήριξη και κλείνει.
    Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.