Αγορά φιορινιών με πιστωτική κάρτα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Karmakaki, 29/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Karmakaki

Karmakaki Αρχάριος στο φόρουμ

Πως μπορώ να αγοράσω φιορίνια και το ειδικό πακέτο βοηθών συγκομιδής με την νέα μου πιστωτική; Άλλαξα κάρτα, διέγραψα τα στοιχεία του παλαιού λογαριασμού μου και πλέον δεν μπορώ να κάνω καμία αγορά, ούτε να καταχωρήσω τα στοιχεία της νέας κάρτας. Ακολούθησα όλες τις συμβουλές που έχετε δώσει σχετικά κατά καιρούς (cookies, cache, δοκιμή σε άλλο browser) αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Τι άλλο να κάνω;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Οταν πηγαίνεις στη καρτέλα πληρωμής με πιστωτική είναι καθαρή;
    Δεν φαίνεται ο παλιός αριθμός κάρτας;
    Εκανες σωστά τη διαδικασία διαγραφής;

3. Karmakaki

Έκανα τη διαδικασία διαγραφής από το "Κατάσταση και Ακύρωση". Πάτησα μετά το "Πληρωμή με πιστωτική κάρτα" και δεν ανοίγει τίποτε άλλο. Οπότε δεν μπορώ να δω κανένα αριθμό κάρτας ούτε να βάλω τον καινούργιο.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Μετά την διαγραφή θα πρέπει να καθαρίσεις την cache του browser σου και μετά να προσπαθήσεις να βάλεις τα νέα σου στοιχεία.
    Σε παρακαλώ προσπάθησε πάλι και ενημέρωσε μας.

5. Karmakaki

Όπως σας είπα και στο αρχικό μου μήνυμα το έχω ήδη κάνει (τέσσερις φορές για την ακρίβεια). Το έκανα πάλι και τώρα, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Το "κουτάκι" της κάρτας δεν ανοίγει. Και όχι τίποτε άλλο, φοβάμαι ότι θα χάσω και την προθεσμία αγοράς βοηθών συγκομιδής με την έκπτωση.

6. -Snorkel-

Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις αλλο browser?
    Αν ναι, τότε επικοινώνησε με την υποστήριξη να το ελέγξει.

7. Karmakaki

Δοκίμασα και σε άλλο browser αλλά τίποτα. Επίσης, στη φόρμα για να επικοινωνήσω με το τμήμα υποστήριξης μου ζητάει τον τρόπο πληρωμής και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, την οποία ΔΕΝ έχω πια γιατί μου την έκλεψαν και έβγαλα καινούργια! Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με κάποιον ώστε να μου πει τι να κάνω για να βάλω τα στοιχεία της νέας κάρτας μου?

Και για να σας προλάβω, δοκίμασα να βάλω τα στοιχεία της νέας κάρτας, αλλά το σύστημα σας δέχεται ως ημερομηνία λήξης μέχρι το 2015 και η δικιά μου λήγει το 2017.

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 30/1/15
  8. -Snorkel-

Σε παρακαλώ μην διπλοποστάρεις. Απαγορευεται απο τους κανόνες.
    Χρησιμοποίησε την "επεξεργασία" για να προσθέσεις κάτι στο τελευταίο σου μήνυμα.

Επικοινώνησε με την υποστήριξη επιλέγοντας "γενικές ερωτήσεις"