Αγορά νερού

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την *TZOULIOS*, 22/8/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Καλησπέρα σας. Εδώ και πολύ καιρό παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο. Αφού ποτίσω τα φυτά μου, αγοράζω το νερό που ξόδεψα και χάνω τα αντίστοιχα τάλιρα για το νερό. Αφού όμως αλλάξω χώρο το νερό δεν έχει πιστωθεί, τελικά, αλλά δεν έχουν επιστρέψει και τα τάλιρα. Μετά αγοράζω πάλι νερό και είναι όλα κανονικά αλλά έχω χρεωθεί την διπλάσια τιμή για την συγκεκριμένη ποσότητα νερού. Δοκίμασα και ανανέωση μπας και επιστρέψουν τα τάλιρα, αλλά τίποτα.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μπορείς να μας δώσεις το id σου?

3. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Ορίστε : 43190725 .

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Ελέγξαμε το λογαριασμό σου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
    Κάθε φορά υπάρχουν 2 χρεώσεις νερου. Μια για την κανονική δεξαμενή και μία για την δεξαμενή του bahamarama.
    Εχε υπόψη σου οτι η δεξαμενή που βρίσκεται στην φάρμα και στο άγριο λιβάδι είναι διαφορετική από την δεξαμενή νερού στην έκταση του Bahamarama.
    Είναι λογικό να αγοράζεις πάλι νερό όταν αλλάζεις έκταση καθώς η κάθε δεξαμενή είναι ανεξάρτητη.

5. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Ήμουν στο λιβάδι όταν αγόρασα πρώτη φορά και έπειτα πήγα στο βασικό χωράφι αλλά το αγορασμένο νερό είχε εξαφανιστεί χωρίς όμως να επιστραφούν τα τάλιρα και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρώ. Εν πάση περιπτώσει, αφού δεν βρήκατε κάποιο λάθος στον έλεγχο μάλλον κάπου μπερδεύτηκα εγώ. Ευχαριστώ, ας κλείσει.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει καμία διπλή χρέωση χορτοτάλιρων στο λογαριασμό σου.
    Ισως έχεις μπερδευτεί κάπου.

καλή συνέχεια

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.