Αγάλματα για Αναδυώμενα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την basilikiz, 25/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. basilikiz

basilikiz Ενεργός συντάκτης

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Στο ένα μου χωράφι έχω τοποθετήσει τον καλύτερο αγρότη με 15% και τον καλυτερο κτηνοτρόφο με 14% το χωράφι όμως μου έδωσε μόνο 3 μπουκαλάκια για μείγμα μπαχαρικών όπως και τα υπολοίπα χωράφια που δεν έχουν τα αγάλματα. Δεν το έχω παρατηρήσει άλλη φορά αλλά δεν μου φαινέται λογικό.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αναδυόμενα.
    Φυσικά και τα αγάλματα που αναφέρεις δίνουν περισσότερα αναδυόμενα στο χώρο οπου έχουν τοποθετηθεί.

Ο ρυθμός αναδυόμενων εξαρτάται από τα Bonus που έχεις ενεργοποιημένα (σειρές σύννεφων που δίνουν περισσότερα αναδυόμενα)
    από το τι είναι φυτεμένο και απο τον αριθμό των τοποθετημένων φυτών/δέντρων/χωραφιών.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι σε μία έκταση με 200 χωράφια τριαντάφυλλο θα σου δώσει ακριβώς τα ίδια αναδυόμενα με μια 2η εκταση που έχει εξίσου 200 χωράφια με τριαντάφυλλα.