Έχασα τις στάνες κατσικιών...

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την kat77, 20/12/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kat77

kat77 Τακτικός στο φόρουμ

Καλημέρα, πιστεύω να γράφω στην σωστή ενότητα. Θέλω να κάνω την αποστολή σκληρή νύχτα και πήγα να βάλω τις στάνες κατσικιών αλλά δεν τις βρίσκω στα υπάρχοντά μου. Είμαι σίγουρη ότι είχα. Δεν ξέρω πόσες, αλλά σίγουρα είχα. Έχω να τις χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό. Το id είναι 51495813
    Ευχαριστώ.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Έχεις χάσει απλές στάνες ή αναβαθμίσεις; Μήπως τις έχεις ανταλλάξει στο πάρε δώσε ή στο εξπρές της φάρμας;

3. kat77

Απλές σίγουρα, για αναβαθμίσεις δεν θυμάμαι αν είχα. Αλλά το ποιο πιθανόν είναι ότι είχα. Στο πάρε δώσε σίγουρα όχι. Στο εξπρές της φάρμας δεν είμαι σίγουρη αλλά και πάλι δεν θα τις έδινα όλες. Μήπως μπορείτε να το τσεκάρετε;

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη για να το ελέγξουν
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου και το email , που θα έχεις στην επικοινωνία, θα πρέπει να είναι έγκυρο και να έχεις πρόσβαση σε αυτό γιατί εκεί θα λάβεις την απάντηση

5. kat77

Ευχαριστώ πολύ.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.