Έχασα διακοσμητικά.

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 24/4/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Γεια σας Χριστός Ανέστη!
    Εχθές είχα τη φαεινή ιδέα , να ξηλώσω όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα απ'όλους τους χώρους ,για να τους αναδιαμορφώσω. Δυστυχώς διαπίστωσα οτι κάποια διακοσμητικά μου εξαφανίστηκαν.Διακοσμητικά τα οποία δε θυμάμαι με το όνομα τους.Κάτι που κάνει δύσκολη τη βοήθεια σας. Αυτό που θυμάμαι είναι ένα 2χ2 που έδινε μπόνους χωρίς ΠΕ Επίσης έχασα ένα έπαθλο θερισμού, ένα θρόνο διαμαντένιο ,το οποίο αν και δε δίνει πολλούς πε έχει συναισθηματικη αξία. Αν μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο maria_palou ID: 54046452 σας είμαι ευγνώμων.
    Πάντως δε τίθεται θέμα pushing γιατί δε ξέρω πως γίνεται καν και πιθανόν θα το βλέπατε. Ευχαριστώ!

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Τα διακοσμητικά δεν χάνονται, δεν εξαφανίζονται.
    Αν δεν ξέρουμε ονόματα πως θα βρούμε κάτι;;
    Με περιγραφή δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα.
    Λυπάμαι.

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Κι όμως δε βρίσκω τα διακοσμητικά αυτά. Θα μπορούσατε να μου πειτε τουλάχιστο που βρίσκονται η σελίδες του θερισμού, να βρω πιο διακοσμητικό είχα ΄λαβει ως έπαθλο και δεν υπάρχει στα υπάρχοντα μου.Έψαξα και δε βρίσκω στις ενημερώσεις."διαμαντένιος θρόνος" ή κάπως έτσι το έλεγαν και ήταν 1χ1 σε διαστάσεις.

4. iocaste1

Άκουσε να δεις.
    Εάν πας να ψάξεις αντικείμενα στην παιδική χαρά κατοικίδιων, θα σου εμφανιστούν μόνο μπόνους αντικείμενα και κατοικίδια.
    Επίσης και στη νέα έκταση στο νησί, το θέρετρο κατοικίδιων.Εκεί θα σου εμφανιστούν και τα αντικείμενα του θερισμού.
    Κάνε την αρχή από εκεί και θα τη βρεις την άκρη.
    Ο Θρόνος που ζητάς μήπως είναι ο αυτοκρατορικός θρόνος;
    upload_2026-4-24_21-11-48.png
    Φωτογραφία από τον δικό μου.

Συνημμένα αρχεία:

5. maria_palou

maria_palou Κόμης

Όχι αυτόν τον έχω και είναι από δρώμενο με αναβαθμίσεις. Αυτό που λέω, είναι το ίδιο μέγεθος αλλά το έλαβα ως έπαθλό από το δρώμενο του θερισμού. Και ήταν ίδιο σχέδιο αλλά διαφορετικό χρώμα. Γι'αυτό ζήτησε τις Σ.Ε. του θερισμού.

6. iocaste1

Ψύλλους στα άχυρα ψάχνουμε χωρίς ονόματα.
    Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι.
    Γράψε στην αναζήτηση στο φόρουμ...Σ.Ε. Θερισμός.
    Γράψε στην αναζήτηση Φθινοπωρινό Φεστιβάλ. Θα σου βγάλει τα δρώμενα θερισμού.
    Ή πήγαινε στην ενότητα των σ.ε. και ψάξε ένα ένα τα δρώμενα με τις ημερομηνίες.
    Τίποτε άλλο δεν μπορώ να κάνω.

7. maria_palou

maria_palou Κόμης

Εντάξει Iocaste θα ψάξω όπως λες κι ευχαριστώ για το χρόνο σου.Προσπαθώ να σας απασχολώ μόνο σε σοβαρά θέματα,να είσαι καλά,καλή συνέχεια!

8. iocaste1

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.