Έπαθλο έκθεσης.

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την panosfarmer86, 8/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panosfarmer86

panosfarmer86 Νέος ειδικός

Καλησπέρα,

Το έπαθλο έκθεσης αυξάνει τις πιθανότητες αντικειμένων μόνο στην έκταση που τοποθετείται ή και στις υπόλοιπες εκτάσεις; Για παράδειγμα αν το τοποθετήσω στην βασική φάρμα, θα αυξάνονται οι πιθανότητες και στο θέρισμα στο άγριο λιβάδι;

Ευχαριστώ πολύ! :)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Τα έπαθλα της έκθεσης και του κτηνοτρόφου αυξάνουν τις πιθανότητες μόνο για την έκταση που είναι τοποθετημένα. Αν τα τοποθετήσεις όμως στον ζωντανό θρύλο, στο δέντρο της σοφίας, τότε αυξάνει τις πιθανότητες για όλες τις εκτάσεις της φάρμας και των νησιών.

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  3. panosfarmer86

Καλησπέρα *thumbelina*,

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ειμαι λίγο αρχάριος. Το δεντρο της σοφίας ξέρω που είναι αλλά δεν έχω ιδέα ποιός/που είναι ο ζωντανός θρύλος. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις;

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Καλή συνέχεια :)

4. -*thumbelina*-

5. panosfarmer86

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορει να κλεισει.

Καλη συνεχεια :)

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.