Έπαθλο "Χρόνος Ταίσματος"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την basilikiz, 11/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. basilikiz

basilikiz Ενεργός συντάκτης

Στην αποστολή τελείωσα το τρίτο βήμα που δίνει το "χρόνος ταίσματος", δεν το βρίσκω όμως στα υπαρχοντα μου. Έκανα αρκετές φορές ανανέωση σελίδας, καθώς και να κάνω αποσύνδεση και σύνδεση στην φαρμα μου, τα "μπισκότα" τα έχω διαγράψει.. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? Αν μπορείτε να το κοιτάξετε... το id μου ειναι το 12270367.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καληπέρα

Το έπαθλο που αναφέρεις είναι τοποθετημένο σε άλλη ομάδα συννέφων. Σε παρακαλώ κοίταξε προσεκτικά εκεί.

3. basilikiz

Μα δεν το έχω βάλει στα σύννεφα, πατάω για να το βάλω και μου λέει πως αυτό το αντικείμενο δεν υπάρχει στα υπάρχοντα μου... και όταν πάω στο λιβάδι και πατάω στο μπλε βαζάκι που δειχνει τα ντικείμενα που δίνουν πε και χτ δεν υπάρχει. Το αυτοκόλλητο που δίνεται από το ίδιο βήμα, το βρίσκω στο άλμπουμ

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Από τον έλεγχο του λογαριασμού σου φαίνεται οτι το έχεις τοποθετήσει σε σειρά συννέφων.
    Οπως σου είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση, είναι σε άλλη σειρά = σε λάθος σειρά.
    Το έχεις τοποθετημένο σε λάθος σειρά. Κοίταξε προσεκτικά μία μία ομάδα συννέφων.

5. basilikiz

Πο!πο! Χίλια συγνώμη!!
    Τώρα κατάλαβα τι μου λες και το βρήκα. Σ' ευχαριστώ!!
    Αν θέλεις κλείσε το θέμα και καλό σου βράδυ.

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλό βράδυ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.