Έλλειψη φύλλων

Discussion in 'Βοήθεια για αρχάριους' started by -lousi-leon2001, Nov 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Στην αποστολή ''Έλλειψη φίλων'' στην 4η, στο τρίτο της σκέλος, δίνει 5 τσουγκράνες. Δεν νομίζω πως μου τις έδωσε. Μπορείται να το δείτε, παρακαλώ; I.D. : 28065082. Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Η αποστολή θα ήταν διαθέσιμη στις 24/11
    Λόγω τεχνικού προβλήματος, η αποστολή μπήκε στις 23/11 και ήταν online για λίγα λεπτά.

Εσύ βιάστηκες να παραδώσεις ενώ δεν ήταν διαθέσιμη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βιαστείς να παραδώσεις σε μια αποστολή που βγήκε καταλάθος. Αν περίμενες 24 ώρες, θα μπορούσες να παίξεις κανονικά και να λάβεις τα σωστά δώρα. ;)

Έχεις λάβει 5 χ σούπερ λίπασμα αντί για 5 χ τσουγκράνες καθώς η τσουγκράνα δεν ήταν Online οταν εσύ βιάστηκες να πααρδώσεις σε μια αποστολή.

3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Είστε πολύ ''αυστηρή'' στο λόγο σας. Με ενημέρωσαν πως μπήκε κατά λάθος, αργότερα, που ρώτησα σχετικά, γιατί τις ''έχασα'', αλλά όταν άνοιξα τη φάρμα μου, είδα την σήμανση με τις νέες αποστολές και τις ξεκίνησα. Όταν άνοιξα το θέμα, μου είπαν πως την επόμενη μέρα θα μετρήσουν κανονικά αυτά που είχα παραδώσει, όπως και μέτρησαν. Σήμερα όμως ανακάλυψα πως δεν μου είχαν πιστωθεί οι τσουγκράνες και θεώρησα σκόπιμο να ρωτήσω. Δεν θα συμβεί και κάτι το τρομερό αν τις έχασα... αλλά δεν είναι αποκλειστικά δικό μου το λάθος. Δεν βιάστηκα, μπήκα, τις είδα και προχώρησα. Δεν ζητάω ευθύνες ούτε και τις χαμένες τσουγκράνες, αν δεν γίνετε κάτι. Θα επιβιώσει η φάρμα μου. Καλή συνέχεια.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν είμαι καθόλου αυστηρή αλλά σου εξέθεσα πως έχουν τα πράγματα.
    Οι συντονιστές σου απάντησαν σωστά οτι δεν θα χαθεί η πρόοδος όπως και έγινε.

Το οτι πήρες λάθος έπαθλο, είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.