Έκταση παιδικής χαράς

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 5/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Είμαι πρίμιουμ παίκτης και σαν πρίμιουμ, έχω την δυνατότητα να αποθηκεύω τις εκτάσεις μου όπως εγώ επιθυμώ.
    Στην έκταση όμως της παιδικής χαράς, δεν μου το κάνει. Ενώ την πρώτη φορά μου την αποθήκευσε κανονικά, όταν την τροποποίησα και ζήτησα την νέα αποθήκευσή της, δεν μου το έκανε. Προσπάθησα σε άλλη θέση, (από τις 3 που δίνει), αλλά και πάλι δεν έγινε.
    Διέγραψα την υπάρχουσα και ζήτησα νέα αποθήκευση, μια απ΄τα ίδια.
    Εκτός αυτού, δεν μου επιτρέπει να τοποθετήσω το διακοσμητικό φωλιά πάπιας, ή χαριτωμένη φωλιά πάπιας. (Η φωλιά με τις αναβαθμίσεις της).
    Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει? Μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος?
    Ευχαριστώ.

Προσοχή!! Αν ψάξετε για το διακοσμητικό, θα το βρείτε, για ευνόητους λόγους, τοποθετημένο στον λουλουδότοπο.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Στη παιδική χαρά τοποθετούνται διακοσμητικά που δίνουν μπόνους %. Η φωλιά πάπιας και η χαριτωμένη φωλιάς πάπιας δεν δίνουν κάποιο μπόνους. Μόνο η κομψή και η εντυπωσιακή φωλιά πάπιας.
    Όσο αφορά την αποθήκευση την έκτασης της παιδικής χαράς, το πρόβλημα είναι γνωστό και μερικές φορές δεν μπορεί να αποθηκευτεί.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Αυτό που μου προτείνετε ως προς την αποθήκευση είναι να προσπαθώ συνέχεια να την κάνω και κάποια στιγμή θα το καταφέρω?

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το πρόβλημα είναι τεχνικό και έχει προωθηθεί ώστε να διορθωθεί. Δυστυχώς όσες προσπάθειες και να κάνεις δεν θα αποθηκευτεί αν δεν διορθωθεί.

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ευχαριστώ πολύ. Καληνύχτα!!

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλήν συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.