Έκταση Πανσέληνος - αράχνες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την wella41, 30/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. wella41

wella41 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα σας . Θέλω να ρωτήσω το εξής . Έχω αγοράσει από το κατάστημα της νύχτας ένα στάβλο με αράχνες αλλά δεν μπορώ να τον τοποθετήσω στην έκταση " Πανσέληνος " . Είναι κάποιο πρόβλημα ή δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε αύτη την έκταση ;

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    πως προσπαθείς να τοποθετήσεις το στάβλο αφού η έκταση "Πανσέληνος" είναι κλειστή?

3. wella41

Καλημέρα, τον στάβλο προσπάθησα να τον τοποθετήσω την προηγούμενη φορά που είχαμε πάνσεληνο , άλλα δεν τον έβρισκα καν στα υπάρχοντα μου . Αντίθετα στις άλλες περιοχές της φάρμας ( φάρμα ,ξέφωτο, άγριο λιβάδι ) ο στάβλος ήταν στα υπαρχοντά μου .

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα,

Η φωλιά αράχνης, μπορεί να τοποθετηθεί στις περιοχές της βασικής φάρμας και όχι στην έκταση πανσελήνου.

5. wella41

Ευχαριστώ !!

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.