Έκπτωση σε paysafe

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 23/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.

1ον αν η έκπτωση είναι 50% στην συνολική αξία αυτών που θέλουμε να αγοράσουμε με μία συγκεκριμένη paysafe. Για παράδειγμα αγοράζουμε 3 πακέτα φιορίνων των 300 που στοιχίζουν 22,47 και μας αφαιρούνται από το υπόλοιπο τα μισά (δηλ. 11,23) ? Ή δεν έχω καταλάβει σωστά?

2ον αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό όσες φορές θέλουμε με την συγκεκριμένη paysafe ή ισχύει για μία και μόνη αγορά. Δηλαδή ας πούμε πως σήμερα θέλω να αγοράσω φιορίνια για να πάρω σούπερ τροφή για το τρέχον event και σε 5-6 μέρες που θα μπει η προσφορά πακέτου αγροτικών βοηθών να θέλω να πάρω βοηθούς. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και πάλι τον κωδικό με την συγκεκριμένη κάρτα ή όχι?

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    δυστυχώς οι κωδικοί έχουν λήξει στις 31.08.2016

3. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Είχα την εντύπωση πως διάβασα κάπου πως δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός! Αλλιώς εννοείται πως θα το είχα κάνει νωρίτερα.
    Τέλος πάντων. Θα έκανα λάθος. Κρίμα!
    Ευχαριστώ και καλή σου νύχτα.

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλώ
    επίσης καλό βράδυ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.