Πρόταση Έγκαιρη ειδοποίηση για δρώμενα

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την Nantia123, 3/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. Nantia123

  Nantia123 Βετεράνος του παιχνιδιού

  Καλημέρα σας.
  Θα ήθελα να υποβάλλω μια πρόταση, που απ' ότι βλέπω δεν έχει υποβληθεί εδώ και που γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ικανοποίησή της, όσο περνάει ο καιρός.
  Κερδίζουμε στα τελευταία δρώμενα γραμμές φασολιάς που ενεργοποιούνται κάθε 48 ή και κάθε 96 ώρες. Οι γραμμές αυτές δίνουν κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία είναι κρισιμότερα να τα έχει κανείς στην έναρξη ενός δρώμενου.
  Γι αυτό θέλω να προτείνω -παρακαλέσω όπως οι επίσημες ανακοινώσεις για την έναρξη των δρώμενων να γίνεται στον κατάλληλο χρόνο, ώστε να μην χάνουμε αυτό το πλεονέκτημα που με κόπο αποκτήσαμε. π.χ. για το δρώμενο πανσελήνου υπάρχει γραμμή που ενεργοποιήται κάθε 48 ώρες και επιταχύνει τα φυτά του. Στο ημερολόγιο το δρώμενο αναφερόταν στις 4 Φεβ. Άρα χθες το πρωί (2/2) θα μπορούσε κάποιος να ενεργοποιήσει τη γραμμή για να πάρει του ΠΕ που δίνει, υπολογίζοντας ότι θα ήταν ξανά έτοιμη αύριο το πρωί για την πανσέληνο. Όμως το δρώμενο τελικά αρχίζει σήμερα. Ο παίχτης αυτός θα έχανε το πλεονέκτημα που έχει κερδίσει. Άρα απαιτούνται τουλάχιστον 48 ώρες προειδοποίηση για το event πανσελήνου. Το ίδιο συμβαίνει και με τη γραμμή που δίνει αποτελεσματικότερο syper λίπασμα και αυτή ενεργοποιείται κάθε 96 ώρες.
  Άρα ή πρέπει να είναι ακριβές το ημερολόγιο ή να υπάρχει εγκαίρως η επίσημη ανακοίνωση (έστω και αν οι ΣΕ βγουν αργότερα.
  Ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω να προωθηθεί η πρότασή μου.
  Να σημειώσω ότι πολλοί συναγρότες συμφωνούν μαζί μου όπως έχω πληροφορηθεί από ιδιωτικές συζητήσεις.
   
  Αρέσει σε Stefoulini, anangio, natalia_prod72 και 4 σε άλλους.
 2. 2014chr

  2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

  Καλημέρα!Συμφωνώ απόλυτα, διότι όλοι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα και ελπίζω η εταιρεία να βρει ένα τρόπο που να μην χάνονται αυτά τα μπόνους, λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσης.
   
 3. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Καλησπέρα

  Συνήθως τα δρώμενα ανακοινώνονται μια ημέρα πρίν την μέρα έναρξης του κάθε δρώμενου.
  Επίσης όμως σας έχουμε ενημερώσει οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο δεν είναι ακριβείς αλλά ενδέχεται να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή.

  Επιπλέον, η ημερομηνία του δρώμενου "Νύχτες πανσελήνου" άλλαξε καθώς στις 04/02 σύμφωνα με το πρόχειρο ημερολόγιο θα ξεκινήσει το επόμενο δρώμενο.
  Καθώς το προηγούμενο μήνα προωθήσαμε την δυσαρέσκεια σας για την ταυτόχρονη παρουσία δύο δρώμενων, ήταν αναμενόμενο η αλλαγή ημερομηνίας του δρώμενου νύχτες πανσελήνου.

  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
  Το θέμα κλείνει καθώς η ενότητα αυτή είναι μόνο για ιδέες σχετικά με το παιχνίδι.
   
  Αρέσει στον/ην Εφη4003.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.