Άνοιξη 2015 και bahamarama

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elenigri, 4/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω ανοιχτά θέματα και επειδή ξερω να κερδίζω και να χάνω
    αυτα τα δυο δεν τα γνώριζα και παραδέχομαι οτι έγινε λάθος η 10 μπανάνες ήτανε απο αυτό,
    σας ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση ειναι το μόνο που μπορώ να κάνω..

υγ και μια ενημέρωση επειδη νιώθω οτι σου είμαι αντιπαθείς, κανε λίγο υπομονή μέχρι το ιβεντ ανταλλαγής να χαρίσω τα πάντα, και να σας απαλλάξω απο την ενοχλητική παρουσία μου,
    λίγη υπομονή ευχαριστώ!!

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 4/4/15
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα και παλι.

Οπως σου είπα και πριν, κατανοώ πλήρως οτι δεν γνωρίζεις καλά το παιχνίδι.
    Ομως είναι λυπηρό να αμφισβητείς τους συντονιστές και μάλιστα κατ' επανάληξη. :cry:

Κανένας δεν μου είναι αντιπαθής και θεωρώ προσβλητική την ανάρτηση σου. Έχω μάθει να είμαι αντικειμενική είτε με τους παίκτες που συνεργάζονται , είτε με τους παίκτες που είναι πάντα αρνητικοί προς την συντονιστική ομάδα.
    Ήταν υποχρέωσή μου να διαφυλάξω την κα.Κίρκη εφόσον αμφισβήτησες την ανάρτηση της. Επιπρόσθετα, αμφισβήτησες και την δική μου ανάρτηση.
    Υπήρχε λόγος να σου πούμε ψέματα ή να αμφισβητήσουμε τα γραφόμενα σου;

Ευτυχώς, υπάρχουν logs που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις και το θέμα έχει λήξει. ;)

Σε παρακαλώ λοιπόν, στο μέλλον, να δείξεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους συντονιστές ωστε να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ μας.

Τέλος είμαι απολύτως σίγουρη οτι και μετά το δρώμενο που αναφέρεις, θα είσαι ακόμα εδώ.
    Δύσκολα αποχωρίζεται κάποιος το Farnerama :inlove: