Άνετο χωράφι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 4/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Γεια σας.
    Έχω μια απορία και χρειάζομαι την βοήθειά σας.
    Το ανώτατο πλήθος φυτών που μπορεί να σου δώσει ένα άνετο χωράφι, ποιο είναι;
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην thalassini.
  2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Τα άνετα χωράφια σου προσφέρουν τριπλάσια συγκομιδή σε φυτά ,17 με μαρμελάδα " Καρότου μήλου",
    αν βάλεις και "σούπερ λίπασμα της ζωζώς" παίρνεις 21.

3. tempelxanas

Αυτό ήξερα κι εγώ.
    Πως εξηγείς τότε ότι χωρίς τσαντί καρότου-μήλου παρά μόνο με το σούπερ λίπασμα της ζωζώς δείχνει 23 στα άνετα χωράφια και στα δένδρα 5;
    Κάτι δεν πάει καλά;

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα
    Καταρχήν το τσάτνι καρότο μήλου δεν έχει καμία επίδραση στα δέντρα.

Ενα σούπερ χωράφι δίνει 15 φυτά.
    Ενα σούπερ χωράφι με τσάτνι δίνει 17 φυτά
    Ενα σούπερ χωράφι με λίπασμα της Ζωζώ δίνει 19 φυτά
    Ενα σούπερ χωράφι με τσάτνι και Ζωζώ δίνει 21 φυτά
    Σε καμιά περίπτωση δεν δίνει 23 καρπούς. Μηπως μπορείς να μας δείξεις κάποιο screenshot?

Το λίπασμα της Ζωζώς δίνει +2 καρπούς σε όλα τα δέντρα.
    Αυτό σημαίνει οτι :
    - δέντρα που δίνουν 4 καρπούς κανονικά, θα δώσουν 6 καρπούς μετά την χρήση του λιπάσματος
    - δέντρα που δίνουν 3 καρπούς κανονικά, θα δώσουν 5 καρπούς μετά την χρήση του λιπάσματος(ζαχαρόδεντρα - αλατόδεντρα κ.τ.λ)

5. tempelxanas

Κα Snorkel.
    Όλα αυτά που αναφέρεις, όπως γράφω και παραπάνω, μου είναι γνωστά. Σ΄ευχαριστώ πάντως, για την ανάλυσή σου.
    Το screenshot προσπάθησα να το κάνω, γιατί δεν ήθελα να αμφισβητηθώ, αλλά δυστυχώς δεν έβγαινε. Με το που πάταγα τα πλήκτρα ctrl+prtscn, το μήνυμα που έδειχνε την ποσότητα, τους ΠΕ και την διάρκεια ολοκλήρωσης, εξαφανιζόταν. Τα νούμερα, 23 στα άνετα και 5 στα δένδρα, τα είδα. Συμφωνούμε εδώ;
    Προς στιγμή πίστεψα ότι κάτι είχε αλλάξει που δεν γνώριζα και για αυτό ζήτησα την βοήθειά σας. Προφανώς, όπως επεσήμανα και εγώ, όπως επιβεβαιώνεις και εσύ, κάτι δεν πήγαινε καλά.
    Και η οριστική απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί, από το ίδιο το σύστημα. Τα νούμερα είναι όλα όπως πρέπει να είναι, οπότε δεν χρειάζεται να παραμένει άλλο ανοικτό το θέμα.
    Τα συστήματα μερικές φορές "κλωτσάνε" κι αυτό κα Snorkel, θα πρέπει να το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα.
    Και κάτι ακόμα.
    Δεν μου αρέσει να με αμφισβητούν. "Τα νούμερα, 23 στα άνετα και 5 στα δένδρα, τα είδα."

Καλημέρα.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Επειδή και εμένα δεν μου αρέσουν να με αμφισβητούν θα σου πω οτι δεν υπάρχει περίπτωση το άνετο χωράφι να δίνει 23 φυτά μόνο με χρήση λιπάσματος Ζωζής και τσάτνι.
    Ναι, μπορεί να υπάρχουν bugs κατα καιρούς αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίρνεις 23 φυτά από χρήση άνετου χωραφιού.
    Ισως να είχες κάποιο ενεργό bonus για κάποιο συγκεκριμένο φυτό ή κάποιο Bonus συγκομιδής.
    Την επόμενη φορά, θα ήταν καλό να μας δείχνεις ένα screenshot.

Για τα δέντρα έχεις λάβει απάντηση ήδη. Δίνει +2 καρπούς και άρα κάποια δέντρα δίνουν 5 καρπούς με χρήση λιπάσματος της Ζωζώς.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.