Άναμμα φαναριών

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την axillas, 26/6/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή. Ενώ έχω παραδώσει, μαζεμένα, όλα τα απαιτούμενα για το άναμμα όλων των φαναριών, εν τούτοις δεν μου ολοκλήρωσε την αποστολή, (να τελειώσει το δρώμενο δηλαδή). Τι δεν κάνω/έκανα σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα και καλή Κυριακή.
    Το δρώμενο αποτελείται από 15 συνδυασμούς που βλέπεις στην κάτω μπάρα.
    Εσύ άναψες όλα τα φαναράκια, δίχως να κάνεις κάποιον συνδυασμό και έτσι δεν μπορείς να τελειώσεις το δρώμενο.
    Διάλεξε έναν συνδυασμό από κάτω, πάτα εξαργύρωση για να γίνει η επαναφορά των φαναριών και ξεκίνα να κάνεις τους υπόλοιπους συνδυασμούς που έχουν μείνει.

3. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Κατά συνέπεια,...αν κατάλαβα καλά, πρώτα διαλέγω τον συνδυασμό από την κάτω μπάρα, και μετά παραδίδω. Αν κατάλαβα καλά, γράψτε μου ότι, έτσι είναι, και κλείστε το θέμα. Και πάλι ευχαριστώ!

4. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ακριβώς, ναι. Επιλέγεις τον συνδυασμό, τον φτιάχνεις, πατάς εξαργύρωση και πας στον επόμενο.
    Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και μπορεί να κλείσει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.