Άγριο Λιβάδι-Γείτονες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την bsls, 9/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bsls

bsls Αρχάριος στο φόρουμ

Χελλόου farmers! Είμαι ο bsls & είμαι καινούργιος στο παιχνίδι. Δεν έχω καταλάβει πως να καθαρίσω το άγριο λιβάδι. Είδα στην βοήθεια ότι χρειάζεται 12 γείτονες αλλά που να τους βρω; Όποιος μπορεί ας μου δώσει μια επεξήγηση-βοήθεια. Thanx!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Για να καθαρίσεις το άγριο λιβάδι όπως είδες στη βοήθεια χρειάζεσαι 12 γείτονες
    Τους γείτονες μπορείς να τους βρεις γράφοντας ένα μήνυμα στο θέμα που υπάρχει στο φόρουμ για αναζήτηση γειτόνων εδώ
    https://board-el.farmerama.com/inde...-γείτονες-Μάιος-2016.17534/page-2#post-114889
    Αν επιλέξεις εσύ κάποιον παίκτη για να κάνεις γείτονα , μπορείς να το προσκαλέσεις από τη μπάρα δεξιά της φάρμας σου πατώντας το ανθρωπάκι με το + , στην καρτέλα που θα ανοίξει , πατάς ξανά το ανθρωπάκι με το + και στη νέα καρτέλα γράφεις το όνομα του παίκτη και στέλνεις το αίτημα

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να σεβαστείς του κανόνες του φόρουμ και να γράφεις στο ελληνικό φόρουμ , μόνο ελληνικά

3. bsls

bsls Αρχάριος στο φόρουμ

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.