Άγαλμα μουσείου Μπαχαμαράμα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 3/4/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα! Ψάχνοντας να βρω το άγαλμα του κόκκινου πάντα βρήκα αυτή την κάμαρα για 105 μπανάνες που δεν την είχα ανοίξει. Έδωσα τις μπανάνες αλλά δεν βρίσκω αυτήν την έκταση. Μπορείτε να με βοηθήσετε να την βρω όπως και το άγαλμα του κόκκινου πάντα? Ευχαριστώ.
    ID: 22001444

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το μουσείο είναι αποθηκευτικός χώρος για να βάζεις τα διακοσμητικά σου στις εκτάσεις του Bahamarama.

Το άγαλμα για το κόκκινο πάντα δεν το βλέπεις ακόμα καθώς θα μπει στο παιχνίδι σήμερα στις 15:00
    Αν έχεις ήδη κόκκινο πάντα που έχεις κερδίσει απο μυστηριώδεις σταβλάρχες δεν θα χρειαστείς να ανοίξεις το άγαλμα, θα ανοίξει αυτόματα.
    Αν δεν το έχεις, θα το ξεκλειδώσεις απο την 13η καμάρα.

Τελευταία επεξεργασία: 4/4/24
  3. FARMERLENA65

Καλημέρα. Βρήκα στην αποθήκη μου το μουσείο, ευχαριστώ. Πείτε μου τί είδους, μεγέθους ,χρόνου διακοσμητικά μπορώ να βάλω για να έχω την καλύτερη απόδοση σε πόντους εμπειρίας γιατί δεν το έχω πολυκαταλάβει. Ευχαριστώ.

4. -*thumbelina*-

Τι διακοσμητικά θα βάλεις είναι δική σου επιλογή, δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς τι να βάλεις.

5. FARMERLENA65

Ευχαριστώ μπορείτε να το κλείσετε.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.