Συζήτηση για το μίνι δρώμενο "Πάρε-Δώσε"

Discussion in 'Γενικό αρχείο' started by *Kirki*, Nov 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. t.n.s

    t.n.s Προχωρημένος

    μολις εκανα μια πολυ καλη προσφορα! πηρα 5 κοκκινες λιμνουλες ψαριων για 2 κλουβια κορακιων
     
  2. misirli

    misirli Ημίθεος του φόρουμ

    δεν βαριέσαι να πετάς τις άδειες σου από δω και απο κει...πως το λένε ευγενικά αυτό; κουταμάρες των άλλων;

    Α! δεν αποκλείεται αυτός που την κάνει την προσφορά να λέει κοιτα να δεις πια τρελη θα το πάρει!!! xD μετα ζητάνε ντε και καλά δίκαιες ανταλλαγές ;)
     
  3. lazos95

    lazos95 Γνώστης του φόρουμ

    Αυτό που έγινε χτες και σήμερα δεν είχε προηγούμενο, να μπαίνεις στη φάρμα σου και οι φίλοι σου παλιοί και νέοι να σε έχουν γεμίσει με ένα σωρό καλούδια!
    Είχα αφήσει για 2 χρόνια περίπου το παιχνίδι λόγω ανωτέρας βίας αλλά εδώ και μερικούς μήνες επέστρεψα και πάλι και προσπαθώ να αποκτήσω ότι έχει προστεθεί στο παιχνίδι τα 2 τελευταία χρόνια!
    Σε αυτό βοήθησαν όπως προείπα οι παλιοί καλοί φίλοι (χάρηκα μόλις είδα τα προσωπικά μηνύματά σας και που συνεχίζετε ακόμη να παίζετε δυναμικά) αλλά και καινούριοι που χωρίς να με ξέρουν μου έστειλαν με προθυμία πολλά καλούδια! Τελικά υπάρχει ακόμα ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και προσφορά, έννοιες που δυστυχώς χάνονται με τον χρόνο στην εποχή μας!
    Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους, δε θα το ξεχάσω αυτό που κάνατε και επιφυλάσσομαι στο μέλλον να ανταποδώσω γιατί δεν ξεχνώ τίποτα και κανέναν.
    Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους έναν έναν ονομαστικά, αλλά είστε πάρα πολλοί! Είμαι σίγουρος πως θα δείτε το μήνυμά μου!
    Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα! :)
     
  4. kolokythopitas

    kolokythopitas Έμπειρος

    καλησπέρα σε όλους,κάποτε εδωσα ,κάτι ροζ στάβλους για να πάρω,πλατύποδα και κιούι αλλά σε αυτό το πάρε δώσε τους πήρα :με ένα εκκολαπτήριο κοτάς,και ένα τρομακτικό εργαστήρι χήνας,υπήρχαν και άλλες τέτοιες προσφορές αλλά μου τελείωσαν οι άδειες και έτσι σταμάτησα,να είστε όλοι καλά:):):) .
     
  5. persa75

    persa75 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    αυτός ο αγρότης κάστανων δεν περισσεύει σε κανέναν να κλειδώσω και εγώ τη φασολιά :cry:
     
  6. sofia

    sofia Μόνιμος στο φόρουμ

    Πόσο σε καταλαβαίνω... τα ίδια κι εγώ με την απεργία...
     
  7. Mahi_tr

    Mahi_tr Ανερχόμενος

    Αυτό με την μία άδεια την ημέρα μας περιορίζει τόσο πολύ.... Ας τις διπλασιάσουν τουλάχιστον!>:(:D
     
  8. misirli

    misirli Ημίθεος του φόρουμ

    πολλα θες !!! στην αρχή είναι τα πολλά μετά μειώνονται (νομίζω ότι έχει γίνει και εδώ), αλλά στο ρέντζο το θυμάμαι καλά ήταν πολλά τα εισητήρια και μας το μείωσαν!
     
  9. GEPPO1

    GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

    τελικά δυο μέρες δεν φτάνουν με τίποτα. χρειάζονται και παραπάνω μέρες για το παρε δώσε και πρέπει να υπάρχει και ΣΚ για αυτους που εργάζονται. είναι άδικο!!! ραντεβού στο επόμενο πάρε δώσε!!
     
  10. kolokythopitas

    kolokythopitas Έμπειρος

    καλησπέρα σε όλους,αχ! αυτά τα τρομακτικά εργαστήρια χήνας με έσωσαν;););),έβαλα ακόμη ένα και πήρα ένα δένδρο ιπποφαές:D:D:D.GEPPO1 θα συμφωνήσω μαζί σου, δυο μέρες δεν φτάνουν για τα πάρε δώσε,υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν,ούτε με τους γείτονες μου δεν πρόλαβα να μιλήσω για να ανταλλάξουμε κάτι...γιατί το πάρε δώσε είναι ένα εβεντ πολύ ιδιαίτερο απ' όλα τ' άλλα,σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις στα άλλα εβεντ,χώρια που βοηθάς τους αδυνάτους παίχτες που δεν έχουν στάβλους , δένδρα, η αυτούς που δεν έχουν προλάβει να αποκτήσουν πχ ένα διακοσμητικό για να συμπληρώσουν μια γραμμή στη φασολιά τους,γι' αυτό θα ήταν κάλο να το ξαναδεί η εταιρία. να είστε όλοι καλά και να μην τα παρατάτε:):):).
     
  11. markos5560

    markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

    καλησπερα κι απο μενα!καλουτσικα πηγε το παρε-δωσε ,και συμφωνω μαζι σας, θα επρεπε να ειναι παραπανω μερες!
     
  12. .*Hazel*.

    .*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή
    καλή συνέχεια σε όλους
    το θέμα κλείνει μέχρι το επόμενο πάρε-δώσε​
     
    kolokythopitas likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.