Αγορα με sms

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by nikos9102003, Feb 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nikos9102003

    nikos9102003 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    Aγορα με sms από κινητο γιατι εξαφανιστηκε η επιλογή?
     
  2. -*thumbelina*-

    -*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

  3. nikos9102003

    nikos9102003 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    Δηλαδη η μονη επιλογή αγορας είναι μεσω σταθερου τηλεφωνου.Λιγο πριν τα χριστουγεννα ειπα να κανω αγορα με αυτό τον τροπο και το αποτέλεσμα ηταν για 1086 φιορίνια να χρεωθώ 55 ευρω αντι τα περιπου 30 που αντιστοιχουν.Βεβαια στην αρχη ελεγα φωνητικα το ID μου μεχρι να το καταλαβω και να το πληκτρολογήσω.Συγκεκριμενα η forthnet χρεωσε 16 λεπτα ομιλιας με την παραπανω χρεωση και η bigpoint μου πιστωσε φιορίνια αξιας 29 ευρω.Ακρη δεν εβγαλα ,υποστηριξη παιχνιδιού ,εταιρεια τηλεφωνιας,ο ενας λεει ότι φταιει ο άλλος.Ποιον να εμπιστευτω για να παρω ξαναπαρω τηλεφωνο?Δεν νομιζω.Αν καταλαβα καλα ο χρονος που ελεγα το id μου χρεωθηκε ενώ δεν επρεπε.Επρεπε δεν επρεπε εγω πληρωσα. Τελος παντων ,εχει γινει μεγαλο το πρόβλημα με τις αγορες,ειδικα με τους βοηθούς συγκομιδης,που είναι το πιο απαραιτητο εργαλειο του παιχνιδιού και κατι πρεπει να γινει.Η υπομονη μας εχει αρχισει να εξαντλείται.
     
  4. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Καλησπέρα

    Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις αγορές μέσω τηλεφώνου.
    Οση ώρα κράτησες ανοιχτό το τηλέφωνο, τόσο και χρεώθηκες.
    Αν έκανες λάθος και "φώναζες" αντί να πληκτρολογείς, τότε είναι δικό σου λάθος και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό.
    Αν κράτησες ανοιχτή την κλήση για περισσότερο χρόνο από όσο ήθελες και άρα χρεώθηκες παραπάνω, τότε πάλι δεν ευθύνεται η Bigpoint

    H χρέωση είναι 3,69 € ανά λεπτό και πιστώνεσαι 140 Φιορίνια.

    Εφόσον ισχυρίζεσαι κάτι άλλο όμως, θα πρέπει και να το αποδείξεις.
    Στείλε στην υποστήριξη λοιπόν την απόδειξη λογαριασμού σου οπου φαίνεται η χρέωση και θα ελεγχθεί το αίτημα σου.
    Αν και είμαι σίγουρη οτι κάπου έχεις μπερδευτεί.

    Εφόσον όμως δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε απο το φόρουμ, θα πρέπει να απευθυνθείς στην υποστήριξη καθώς εμείς δεν μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα πληρωμών.

    Το θέμα θα κλείσει. Καλή σου συνέχεια.
     
Thread Status:
Not open for further replies.