Ευημερία Δέντρων

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την Panagiotiis, 10/1/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Panagiotiis

    Panagiotiis Κόμης

    Καλησπέρα!!

    Ξεκλείδωσα την εν λόγω ρούνα στο δέντρου της σοφίας μέχρι το τελικό στάδιο (5/5). Όμως έχω μια απορία. Πριν ξεκλειδώσω το 5ο στάδιο (4/5) τα απλά μου δέντρα μειώνονταν απο τις 20:00 στις 18:00 ώρες. Με το άνοιγμα του 5ου σκέλους πάλι μου έμεινε το ίδιο χρονικό όριο στα απλά δέντρα (18:00).
    Δηλαδή τζάμπα το ξεκλείδωσα;; o_O

    Μπορείτε να μου πείτε το λόγο που το μήνυμά μου μένει αναπάντητο από χθές, ενώ στις άλλες ενότητες απαντάτε κανονικά στους υπόλοιπους παίκτες; Τι να υποθέσω; ότι έχω γράψει σε λάθος ενότητα το μήνυμά μου; Ότι υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί μου; Είναι πολύ άσχημο που γίνεται όλο αυτό......
     
    Τελευταία επεξεργασία: 11/1/21
    Αρέσει στον/ην aggellll.
  2. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Αυτό που πρέπει να υποθέσεις είναι οτι το μήνυμα σου χάθηκε από τις νέες δημοσιεύσεις και δεν εμφανίστηκε ποτέ σε εμάς.

    Άλλωστε σου έχουμε απαντήσει άμεσα δεκάδες φορές, οπότε δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου επειδή ΜΙΑ φορά χάσαμε την ερώτηση σου. ;)
    Άλλωστε μπορούσες να μας υπενθυμίσεις την ερώτηση σου αντι να κάνεις επεξεργασία καθώς δεν λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για επεξεργασμένα μηνύματα.

    Η μείωση του χρόνου λειτουργεί κανονικά για όλες τις ρούνες. Προφανώς θα κοίταξες δέντρο με διαφορετική διάρκεια καθώς δεν έχουν όλα τα δέντρα 20 ώρες κύκλο παραγωγής.
     
  3. Panagiotiis

    Panagiotiis Κόμης

    Καλησπέρα.

    Εύλογο να θεωρηθεί κάτι τέτοιο από την στιγμή που το μήνυμά μου δεν απαντάται από την Κυριακή.
    Έκανα υποθέσεις και δεν μίλησα συγκεκριμένα. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου, αυτό είπα. Δεν εκνευρίστηκα. Ίσα ίσα στεναχωρέθηκα!

    Αν θυμάμαι καλά το διπλοποστάρισμα απαγορεύεται, όπως επίσης και το ανοιγμα δεύτερου ίδιου θέματος από τον ίδιο πάικτη, πόσο μάλλον όταν έχει μείνει ανοικτό το πρώτο. Οπότε, το μόνο που είχα να κάνω είναι να περιμένω να μου απαντήσετε.


    Δηλαδή με την ολοκλήρωση και των 5 σκελών ένα 20ωρο δέντρο στο πόσο θα μειώνεται; Το λέω γιατί ακόμη το ζαχ. σφενδάμι μου είναι στις 18 ώρες.





     
    Αρέσει στον/ην νταφυντακ.
  4. .*Hazel*.

    .*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

    Ναι τα δέντρα που ήθελαν 20:00 ώρες για να γίνουν, όταν κάνεις όλα τα βήματα της ρούνας ,ο χρόνος τους μειώνεται σε 18:00
     
  5. Panagiotiis

    Panagiotiis Κόμης

    Καλώς. :)

    Ευχαριστώ πολύ..
     
  6. .*Hazel*.

    .*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

    Παρακαλώ καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει
     
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.