διακοσμητικά (συνέχεια)

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την elpidoforos1961, 7/11/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elpidoforos1961

    elpidoforos1961 Προχωρημένος

    ξανανοίγω το θέμα (γνωρίζω ότι αντίκειται στους κανονισμούς) γιατί θεωρώ ότι δεν μιλάμε επί ίσοις όροις όταν κλείνετε έτσι το θέμα, χωρίς την δική μου επιθυμία.
    κατ΄αρχάς γνωρίζω πολύ καλά τη λειτουργία των δρώμενων. θα ήθελα όμως να ρωτήσω να μου πείτε πως θα μπορούσα να αγοράσω (γράφω αγοράσω και όχι κερδίσω διότι έχει διαφορά) σκέτη την σειρά της φασολιάς π.χ. "γλυκό τσιμπολόγημα" χωρίς τα διακοσμητικά της, τα οποία να μου λείπουν και να τα αγοράσω σε μελλοντική πώλησή τους. η απάντηση είναι απλή και θα συμφωνήσετε: σε καμία περίπτωση. αντιθέτως, πλην του πακέτου, μπορούσα να αγοράσω τα διακοσμητικά πολλές φορές.
    σε αυτή την κατηγορία πακέτων ανήκουν και οι σειρές "θερινό πακέτο μαγικής φασολιάς" και "πακέτο φιλίας". δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει αγοράσει σκέτες τις συγκεκριμένες σειρές. έτσι θεωρώ αφενός άστοχο από πλευράς εταιρίας να συμπεριλάβει στην πώληση τα συγκεκριμένα διακοσμητικά και αφετέρου να μην μας δίνει το δικαίωμα να τα αγοράσουμε με φιορίνια. σημειώνω ότι κατά τη διάρκεια πώλησης των πακέτων μπορούσα να αγοράσω πολλές φορές τα συγκεκριμένα διακοσμητικά με φιορίνια, άσχετως της αγοράς του πακέτου.
    σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε και μπορείτε να κλείσετε το θέμα.
     
  2. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Αφού γνωρίζεις οτι απαγορεύεται, τότε δυστυχώς θα λάβεις και τους αντίστοιχους πόντους ποινής ως εκούσια παράβαση κανόνων.

    Αυτό που δεν πέρασε από το μυαλό σου είναι οτι κάποιος παίκτης μπορεί να αγόρασε το πακέτο (σειρά + διακοσμητικά)
    και να χάρισε ή να αντάλλαξε κάποιο/κάποια από τα διακοσμητικά και τώρα η σειρά να είναι ημιτελής.

    Το οτι εσύ επιθυμείς να έχεις κάποια επιπλέον διακοσμητικά δεν σημαίνει οτι θα αλλάξουμε την τρέχουσα προσφορά κατα το συμφέρον σου ή κατα την επιθυμία σου.

    Το θέμα κλείνει.
     
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.